Har du og din samboer laget en samboeravtale?

Lovgivningen er ikke tilstrekkelig for samboere ved et økonomisk oppgjør.

Lovgivningen er ikke tilstrekkelig for samboere når det skal foretas et økonomisk oppgjør og du ikke har sikret deg dokumentert eierskap i noe av det du mener du har bidratt til anskaffelsen av. Det er svært sjelden at retten innvilger økonomisk vederlag etter opphør av samboerforhold. Har du derfor ikke sikret deg før et samlivsbrudd kan konsekvensen være at du står svært ribbet tilbake etter et samlivsbrudd og den som har dokumentert eierskap får det hele.

Mange uheldige økonomiske konsekvenser unngås hvis det inngås en samboeravtale. 

Vi bistår med samboeravtaler, testament og fremtidsfullmakt

Hvis du ønsker å vite hva du har å forholde deg til skulle forholdet ta slutt eller en av dere faller bort, bør du skrive en avtale og kanskje et testament. Vi kan hjelpe deg/dere med å få alt på plass.

Vi kan gi et estimat og også en fast pris på avtaler og testament når vi har fått oversikt over hvor mange økonomiske forhold avtalen og eventuelt testamentet vil omfatte og hvor detaljert den/de skal være. Det kan noen ganger også være hensiktsmessig med en fremtidsfullmakt. 

Er det oppstått en sak kan vi også bistå deg.

Ønsker du advokatbistand, ta kontakt med advokat Malm i dag på telefon 94 85 21 22 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.